Eliasson från start och målskytt i England

Med förtroendet kom också målet. Niclas Eliasson startade för Bristol City och bidrog starkt till segern med 5–2.

Niclas Eliasson fick starta och gjorde mål för Bristol City.

Fotboll2019-11-30 18:05

Det har inte blivit så många matcher från start för den förre IFK-spelaren den här hösten i Bristol City. Men i lördagens hemmamatch mot Huddersfield i The Championship fick Niclas Eliasson kliva in till vänster igen.

Han tackade för det.

När Bristol CIty tog en viktig seger i toppkampen var han en stor faktor bakom utklassningen som det blev – i alla fall rent siffermässigt. På hemmaplan satte man 1–0 tidigt genom Josh Brownhill. Med hjälp av ett självmål efter en halvtimme var ledningen utökad och när Karlan Grant kunde reducera för gästerna kom svaret snabbt.

Av Niclas Eliasson.

Han nickade in ett inlägg för 3–1 och följde sedan, innan den första halvleken var över, upp med att slå inlägget som Ashley Williams nickade dit för 4–1.

Det försprånget kunde man hålla i den andra halvleken där båda lagen svarade för varsitt mål. Eliasson spelade hela matchen för hemmalaget och var bra.

I 2.Bundesliga satt Linus Wahlqvist på bänken hela matchen när hans Dynamo Dresden föll hemma mot Holstein Kiel med 1–2. Wahlqvist fick inte komma in i mötet som förankrade laget som jumbo i tabellen.

Karta: Bristol City Football Club